Animale sălbatice

Aparate ultrasonice împotriva animalelor sălbatice

Descriere

(vezi produsele sub descriere)

Aceste dispozitive au fost gândite să ne protejeze recolta sau teritoriul de mistreți, căprioare, cerbi și iepuri.

Dacă te confrunți cu animalele sălbatice, care îți consumă sau îți distrug recolta, îti recomandăm să te uiți la produsele noastre din această categorie.

Cum funționează și cum te ajută ?

Nu există o soluție perfectă pentru daunele cauzate de animalele sălbatice. Dar acum îți arătăm o metodă care sperie fiecare animal de pe parcela ta cu o eficiență de până la 90%! Aceste aparate transformă auzul ascuțit al animalelor împotriva lor: dispozitivul nostru emite sunete deranjante pentru ei și inaudibile pentru noi. Cu toate acestea, nici animalele cu un auz fin nu se vor obișnui cu zgomotul, deoarece frecvența acestuia este generată  aleatoriu de electronica încorporată în modelele noastre.

Acești ”paznici” fideli te ajută să ții departe musafirii neașteptați 24/7, adică nonstop. Vin în ajutorul tău atât ziua, cât și noaptea, în fiecare zi a săptămânii, fără ca tu, proprietarul recoltei să fii nevoit să mergi pe câmp.

Cum ne spune și denumirea, aceste aparate funcționează cu ultrasunete. Ultrasunetele sunt sunete care sunt peste nivelul auditivului uman (18 kHz). Aparatele noastre funcționează pe o frecvență de 18 - 30  kHz. Acest sunet este asigurat de difuzoare piezo foarte puternice. Iar energia necesară pentru funcționare este obținută din energia solară cu ajutorul panoului solar atașat. 

Ce se întâmplă când vremea e înnorată și soarele nu iese timp de mai multe zile?

Pentru a preveni incertitudinea cauzată de vreme, dispozitivele au fost dotate cu o baterie de 3350mAh (modelul triplu are chiar 2 baterii), care se încarcă pe vreme însorită și asigură energie pentru 10 zile atunci când soarele nu este de partea noastră!

Produsele sunt izolate, astfel nu există riscul ca ploaia să le afecteze funcționalitatea!

Dacă tot nu te-am convins, îți dăm posibilitatea să te răzgândești în ceea ce privește achiziția ta! Dacă nu ești mulțumit, poți returna produsul cumpărat în 14 zile!

Detalii: Retur

Sunt disponibile 4 modele pentru nevoi diferite, cu o acoperire de la 0.5 ha până la 7 ha!

Nu știi de care model ai nevoie? Fă-ți propriul plan cu ajutorul programului nostru! Click aici!

(Funcționează doar pe varianta Desktop, nu și pe varianta Mobile.)

Transport gratuit la orice comandă pe teritoriul României!

Comandă minim 5 produse (nu trebuie să fie identice) și beneficiezi de 10% promoție!

Ai întrebări? Scrie-ne!

Sunt 4 produse.

Se afisează 1-4 din 4 produs(e)

Filtre active