Modelul Vadalarm Pro

403,36 lei

403.36 fara TVA.

Caracteristici esențiale

Suprafața acoperită 1 - 1,5 ha
Raza de acțiune 80 - 120 m
Timpul de funționare pe vreme înnorată 10 zile
2 Produse
Cantitate
Ultimele produse în stoc

Modelul Pro este cel mai eficient dispozitiv ultrasonic din gama noastră care oferă protecție pe o suprafață de aprox. 1 ha. 

El este dispozitivul care face introducerea în categoria profesională a aparatelor ultrasonice, ideală și gata de a-ți proteja recolta. Funcționează pe baza ultrasunetelor pe o frecvență între 18 - 30 kHz care este ideală pentru a ține departe musafirii neașteptați, cum ar fi căprioarele, cerbii, mistreții și iepurii. Este un aparat absolut autonom care își obține energia din razele soarelui, nu necesită altă sursă de energie, ajunge doar să îl pornești. Totodată, este foarte ușor de instalat, nu ai nevoie decât de un stâlpișor/țăruș (care poate fi chiar și un băț mai gros), și un legător (o bucată de sârmă sau un colier) - vezi poza nr. 4.

ÎNCEARCĂ PLANIFICATORUL NOSTRU AICI! 

(Funcționează doar pe varianta Desktop, nu și pe varianta Mobile.)

Proiectează ultrasunetele pe o rază de 80 - 120 m și într- un unghi de 120 de grade. Pentru o funcționalitate corectă, NU plasați dispozitivul în spatele tufișelor sau altor plante, ci puneți-l pe un stâlpișor, cu aproximativ 5-10 cm deasupra recoltei, lăsând liber panoul solar și difuzorul.

Cu ajutorul panoului solar atașat, își obține energia din razele soarelui, iar bateria lui de 3350 mAh oferă o autonomie de până la 10 zile chiar și pe vreme înnorată.

Dispozitivul este izolat în totalitate, astfel rezistă atât căldurii cât și precipitațiilor. Totuși, zăpada trebuie curățată de pe panoul solar pentru a obține energia necesară funcționării.

2 Produse

Parametri tehnici

Producător
Vadalarm
Produs în
UE
Greutate
500 g
Dimensiuni
Î: 140 mm x l: 170 mm x L: 150 mm
Raza de acțiune în direcția difuzorului
80 - 120 m
Frecvență
18 - 30 kHz
Durată alertă
30 de secunde
Interval de alarmă (ziua)
5 - 15 min (depinde de nivelul bateriei)
Interval de alarmă (noaptea)
2,5 - 7,5 min (depinde de nivelul bateriei)
Timpul de funționare pe vreme înnorată
7 - 10 zile
Mod de fixare
Cu clema de pe spatele dispozitivului
Capacitate baterie
3350 mAh
Puterea panoului solar
3 W
Etanșarea capacului
IP65
Temperatura de operare
-15 ~ 50°C