Aparat ultrasonic împotriva rozătoarelor cu alimentare 230V - Vadalarm

252,10 lei

252.10 fara TVA.

Caracteristici esențiale

Suprafața acoperită până la 1000 mp
Raza de acțiune 30 m
Timpul de funționare cu bateria opțională 14 zile
3 Produse
Cantitate

Puternic, automatic, practic și compact!

Acestea sunt principalele avantaje ale aparatului nostru ultrasonic. Folosim aceeași tehnologie ca și la aparatele ultrasonice împotriva animalelor sălbatice,  care sperie chiar ursul. Alarma proiectează sunete pe frecvențe cuprinse între 18 - 30 kHz, care sunt generate aleatoriu, astfel că rozătoarele nu se vor obișnui cu ele. Nu trebuie programat, funcționează de îndată ce este conectat la sursa de alimentare (este disponibil și modelul cu baterie de 3350 mAh încorporată, care poate fi încărcată, având o autonomie de până la 14 zile). Totodată, fiind mic, poate fi plasat aproape oriunde, chiar și pe perete cu ajutorul suportului plasat pe spatele dispozitivului - vezi poza nr. 4. 

Proiectează ultrasunetele pe o rază de 30 m și într- un unghi de 120 de grade. Pentru o funcționalitate corectă, NU plasați dispozitivul în spatele altor obiecte. Ultrasunetele nu trec prin pereți (nici prin gips-carton).

pajzsok.png

Dispozitivul este izolat în totalitate, astfel rezistă atât căldurii cât și precipitațiilor. Funcționează de la -15 până la 50°C.

Dispozitivul poate sta pe orice latură pe suprafață orizontală, sau poate fi prins vertical pe diferite obiecte (țăruș, stâlp, balustradă etc.) cu ajutorul unui legător (o bucată de sârmă sau un colier).

3 Produse

Parametri tehnici

Producător
Vadalarm
Produs în
UE
Tip alimentare
230V
Dimensiuni
Î: 120 mm x l: 120 mm x L: 90 mm
Raza de acțiune în direcția difuzorului
30 m
Frecvență
18 - 30 kHz
Durată alertă
30 de secunde
Interval de alarmă (ziua)
5 min
Interval de alarmă (noaptea)
5 min
Etanșarea capacului
IP54
Temperatura de operare
-15 ~ 50°C
Capacitate baterie opțională
3350 mAh
Timpul de funționare cu bateria opțională
min 14 zile