Modelul Vadalarm Mono

252,10 lei

252.10 fara TVA.

Caracteristici esențiale

Suprafața acoperită   2-3000 mp
Raza de acțiune   50 m
4 Produse
Cantitate

Dacă ai probleme cu păsările care îți distrug recolta, pomii fructiferi, vița de vie sau pur și simplu te deranjează cu prezența lor, încearcă dispozitivul nostru!

În primul rând, trebuie să clarificăm faptul că păsările nu aud ultrasunetele. Ele se tem mai degrabă de inamicii lor naturali, cum ar fi păsările răpitoare, astfel dispozitivul nostru generează în mod aleatoriu sunetul emis de acestea. Având în vedere că păsările nu le pot diferenția de sunetele reale ale prădătorilor, le percep ca și o sursă de pericol iminentă și părăsesc zona protejată. 

Este disponibilă în două variante, cu panou solar sau cu conexiune la rețea.

ATENȚIE! Dispozitivul nu are efect în locurile închise (cum ar fi un grajd, sau depozit), având în vedere că acolo păsările se simt protejate. Cel puțin, așa am observat noi pe parcursul testelor :)

Video demonstrativ: Click aici!

ÎNCEARCĂ PLANIFICATORUL NOSTRU AICI! 

(Funcționează doar pe varianta Desktop, nu și pe varianta Mobile.)

Proiectează ultrasunetele pe o rază de 50 și într- un unghi de 120 de grade în două direcții. Pentru o funcționalitate corectă, NU plasați dispozitivul în spatele tufișelor sau altor plante.

Dispozitivul este izolat în totalitate, astfel rezistă atât căldurii cât și precipitațiilor. Totuși, zăpada trebuie curățată de pe panoul solar pentru a obține energia necesară funcționării.

4 Produse

Parametri tehnici

Producător
Vadalarm
Produs în
UE
Tip alimentare
230V
Greutate
800 g
Dimensiuni
Î: 95 mm x l: 105 mm x A: 105 mm
Raza de acțiune în direcția difuzorului
50 m
Frecvență
2 - 18 kHz
Durată alertă
30 de secunde
Mod de fixare
Cu coliere
Etanșarea capacului
IP65
Interval de alarmă cu sursă de alimentare
4,5 min