Livrare și retur

Livrarea produselor comandate

Livrarea produselor achiziționate de pe site-ul Agroalarm se efectuează prin SAMEDAY COURIER, termenul de livrare fiind 1- 3 zile de la confirmarea comenzii. Orice comandă beneficiază de transport gratuit.

În cazul în care nu putem realiza livrarea în termenul promis, te vom contacta telefonic. 

Retur

Produsele comandate pot fi returnate în termen de 14 zile (calculate de la data preluării lor) în cazul în care nu ești mulțumit de ele. Pentru a beneficia de dreptul de returnare, produsul trebuie să fie în stare originală și funcțională, să nu prezinte deteriorări, rupturi sau zgârieturi majore.

ATENȚIE! Doar o singură comandă efectuată pe site beneficiază de posibilitatea de retur gratuit! Dacă ai achiziționat un produs care a fost returnat în termenul de 14 zile, la a doua comandă beneficiezi de retur gratuit doar pentru alte categorii de produse, care nu au făcut obiectul primului retur. 

Transportul se poate realiza prin orice modalitate, pe cheltuiala clientului, după o notificare prealabilă (prin telefon, sau prin e-mail).

După primirea coletului vom verifica starea produsului, iar dacă aceasta este eligibil de retur, atunci îți vom returna banii de îndată.