PLANIFICATOR AGROALARM - click aici dacă vrei să îl deschizi fără a citi instrucțiunile!

Înainte de prima utilizare îți recomandăm să citești următoarele instrucțiuni:

- Când deschizi pentru prima oară acest planificator, ești întrebat dacă permiți (Allow) sau nu (Block) localizarea. Acest lucru nu este obligatoriu, programul funcționează și fără acesta, însă dacă permiți, vei începe  navigarea din locul în care te afli acum. În cazul în care nu permiți localizarea, vei începe navigarea din Târgu Mureș.

- Pentru navigare folosește mouse-ul, poți mișca harta cu click, iar cu scroll poți mări sau micșora imaginea (exact ca la Google Maps).

- Caută locul unde dorești să plasezi alarma. 

- Alege alarma dorită din stânga hărții.

models.png

Acestea au următoarele suprafețe:

Mini - 0,5 ha (raza de 70m)

Pro - 1 ha (raza de 120 m)

Dublu - 3 ha (raza de 120 m în ambele direcții)

Triplu - 7 ha (raza de 150 m în toate direcțiile)

Pasăre - 1 ha (raza de 80 m în ambele direcții)

- După ce ai dat click pe alarma aleasă, aceasta va fi pusă în mijlocul imaginii. Pentru a o mișca, dă click pe partea portocalie (sau verde în cazul alarmei împotriva păsărilor), ține apăsat, și pune-o unde dorești. Dacă vrei să o și întorci, dă click tot așa pe partea portocalie (fără să mai ții apăsat). Click stânga pentru rotire și click dreapta pentru rotire inversă.

- Dacă ai greșit alarma sau vrei să încerci cum arată celelalte modele, șterge alarma dorită în partea dreaptă a imaginii. Alarmele vor apărea în ordinea plasării lor, cu un indicativ pe lângă cifre (M pentru Mini, D pentru Dublu, etc.)

- Fă- ți propriul plan, iar când ești gata, salveaz-o și în partea de sus introdu adresa ta de e-mail să primești coordinatele alarmelor.

Vei primi un e-mail cu lista alarmelor și un fișier care se poate deschide cu ajutorul aplicației Google Earth (fișierul nu se deschide cu Google Maps). Dacă dai click pe un link, vei fi redirecționat către Google Maps cu locația exactă a alarmei tale. Vei avea câte un link pentru fiecare alarmă. Le poți vedea fiecare cu linkul lor, dar separat, adică doar unul odată. Dacă dorești să le vezi pe toate deoadată, atunci vei avea nevoie de Google Earth (aplicație gratuită pe toate platformele). Salvează acest fișier, apoi deschide aplicația. Mergi la Projects, Open, Import KML file. Deschizând fișierul, vei avea locația exactă a alarmelor poziționate de tine, toate vizibile deodată. 

    coordinates.png

Mulțumim că ai încercat programul nostru! Fă la fel și cu produsele noastre, nu te vor dezamăgi! :)

Deschide harta aici: